Miksi FLYT?

Lupaamme sinulle konkreettista, toimintavarmaa ja liikunta- ja kasvatustieteisiin perustuvaa ammattitaitoista uima- ja vesipelastusopetusta.

FLYTin perustajat ja valmentajat Eva-Lena Gästrin ja Niko Nieminen ovat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) kouluttajia. Molemmilla on monen vuoden kokemus vesiturvallisuuden ja uimataidon edistämisestä sekä liikunta-alalla työskentelystä.

Vahvuutemme ovat uimaopetuksen ja hengenpelastuksen erityisosaaminen, helposti lähestyttävä ja kannustava ilmapiiri sekä liikunta- ja kasvatustieteisiin perustuvat opetusmenetelmät.

Otamme tehtävämme tosissamme ja opetamme asiakaslähtöisesti. Yhtä tärkeää kuitenkin on, että oppiminen on hauskaa ja inspiroivaa.

Tehtävämme

Hyvinvoinnin lisääminen ja kunnon kohottaminen hauskan harrastuksen parissa

Uimataidon ja vesiturvallisuuden edistäminen

Vesiturvallisuuden tärkeydestä viestiminen yhteiskunnalle

Neljä syytä valita FLYT

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä jatkossakin.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat myös Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitossa tulevia uintivalmentajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa. 

Valmentajasi altaalla

Eva-Lena Gästrin


Eva-Lenalla on uimaopettajan, erityisuimaopettajan sekä laitesukelluksen apukouluttajan tutkinnot. Hän toimii ensiapukurssien ohjaajana ja kouluttaa uusia uimaopettajia sekä on erikoistunut lasten uimaopetukseen ja koululaisuintien ohjaukseen.

Niko Nieminen

niko@flyt.fi

Niko on FLYTin operatiivinen johtaja ja valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja sekä maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä viimeistelevä liikuntabiologi. Nikolla on yli 10 vuoden kokemus tavoitteellisesta valmennuksesta.