Aikuisten triathlon-uintikurssi

Kilon Uimahalli, Espoo

KÄYNNISSÄ

130 €

Perusmatkan eli olympiamatkan triathlonissa uidaan 1500 metriä

Triathlon-uintikurssi on suunnattu kaikille lajista kiinnostuneille, jotka pystyvät vähintään 400 m yhtäjaksoiseen krooliuintiin. Kurssi koostuu kahdeksasta harjoituskerrasta, mikä sisältää krooliuinnin perusteet triathlonuinnin näkökulmasta.

Tekniikkaharjoittelu painottuu virtaviivaisen uintiasennon löytämiseen, oikeaoppiseen hengitystekniikan rytmittämiseen, vartalon kiertoon ja otteen hakemiseen vedestä.

Tekniikkaharjoittelun ohessa treenataan eri tehoalueita (peruskestävyys, vauhtikestävyys ja maksimikestävyys), harjoitellaan vedessä suunnistamista, ryhmässä uimista ja pidetään hauskaa.

Kurssin ryhmäkoko on maksimissaan 8 henkilöä, jolloin valmennuksessa voidaan keskittyä osaamisen varmistamiseen ja yksilölliseen palautteeseen.

Triathlon -uintikurssia valmentaa FLYTin valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja ja maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian laitoksella viimeistelevä Niko Nieminen.

FLYTin Triathlon-uintikurssilta saat turvallisen, ammattitaitoisen ja tehokkaan avun tavoitteesi saavuttamiseen.

¨Paljon kiitoksia - tästä on hyvä jatkaa harjoittelua eteenpäin. Lämpimästi suosittelen kaikille tutuille ja tuntemattomille!¨

Kurssilla opit

 • krooliuinnin perusteet
 • taloudellisemman uintitekniikan
 • viitekehykset eri tehoalueilla harjoittelemiseen
 • vedessä suunnistamisen
 • ryhmässä (ahtaassa tilassa) uimisen taidon

Kenelle kurssi sopii?

 • uimataitoinen
 • pystyt kroolata vähintään 400 m yhtäjaksoisesti
 • haasteista ja kovasta treenistä nauttivalle

harjoituskerrat

8 x 55 min

Sunnuntaisin kello 17:05-18:00

Päivämäärät:

 1. su 28.10.
 2. su 4.11.
 3. su 11.11.
 4. su 18.11.
 5. su 25.11.
 6. su 2.12.
 7. su 9.12.
 8. su 16.12.

Osallistujamäärä: 8 henkilöä

Valmentajasi

Niko Nieminen

niko@flyt.fi

Niko on FLYTin valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja ja maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä viimeistelevä liikuntabiologi. Nikolla on yli 10 vuoden kokemus tavoitteellisesta valmennuksesta.

Sijainti

130 €

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.