Lasten uintitekniikkakurssi, intensiivi | kevät 2022

Kilon uimahalli, Espoo

ALKAA: 28.4. klo 18.10

65€ / 4 krt

Lasten uintitekniikkakurssi on suunnattu lapsille jotka omaavat vähintään 25 metrin uimataidon sekä vatsalteen että selälteen. Kurssin aikana vahvistamme lasten alkeisuimataitoa ja pidennemme uintimatkaa. Uimakoulun tarkoituksena on oppia uimaan hauskassa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Kurssi koostuu neljästä harjoituskerrasta, joilla harjoitellaan alkeisuintitaitoja ja oikeaoppisia uintitekniikoita: selkäkroolia, krooliuintia ja rintauintia. Tämän lisäksi harjoittelemme pituus- ja syvyyssukellusta, hyppyjä ja hengenpelastusta. Tavoitteena on pidentää yhtäjaksoista uintimatkaa. Opetus tapahtuu syvässä altaassa, 25 metrin radalla.

Kurssilla tehtävien harjoitusten lisäksi lapsilla on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä.

¨Vanhempana tunsin, että lapset jäivät hyviin, turvallisiin ja osaaviin käsiin.¨

Kurssilla opit

  • Myyräuintia
  • Alkeisselkäuintia
  • Alkeet krooliuinnista, selkäuinnista ja rintauinnista
  • Sukeltamista
  • Hengenpelastusta
  • Uimahyppyjä

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka omaavat vähintään 25 metrin uimataidon sekä vatsalteen että selälteen.

harjoituskerrat

4 x 40 min

Torstaisin klo 18.10-18.50

Päivämäärät:

  1. to 28.4.
  2. to 5.5.
  3. to 12.5.
  4. to 19.5.

Osallistujamäärä: max 10 henkilöä.

Valmentajasi

Jaana Toppinen

Jaanalla on vankka kokemus uimaopetuksesta. Jaana on työskennellyt uimaopettaja koululaisuinneissa, uimakouluissa ja sekä uinnin yksityisopetuksen parissa jo 15 vuoden ajan.

Sijainti

Kilon Uimahalli

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

65€ / 4 krt

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.