Lasten hengenpelastusuimakoulu, intensiivi | kevät 2022

kilon uimahalli, Espoo

ALKAA: 28.4. klo 18.50

65€ / 4 krt

Kurssi on suunnattu noin 8-12-vuotialle, vähintään 50 metrin uimataidon sekä vatsalteen että selälteen omaaville lapsille. Kurssilla harjoitellaan hengenpelastusta ja uintitekniikkaa monipuolisin harjoituksin. Uimakoulun tarkoituksena on oppia uintitekniikoita ja hengenpelastusta hauskassa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Kurssilla harjoitellaan pelastautumista sekä toisen pelastamista turvallisesti, käyttämällä oikeita välineitä ja tekniikoita. Kurssin tavoitteena on oppia turvallista vesillä liikkumista, tilanteiden ennakointia ja niissä toimimista ja ennen kaikkea vesielementin kunnioittamista.

FLYT haluaa kannustaa kaikkia kiinnittämään huomiota lasten vesiturvallisuustaitoihin.

Kurssilla opit

  • Oikeaoppisia uintitekniikoita
  • Uimahyppyjä
  • Sukellustekniikoita
  • Hengenpelastusta

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka omaavat n. 100-200 metrin yhtäjaksoisen uimataidon.

harjoituskerrat

4 x 40 min

Torstaisin klo 18.50-19.30

Päivämäärät:

  1. to 28.4.
  2. to 5.5.
  3. to 12.5.
  4. to 19.5.

Osallistujamäärä: max 10 henkilöä.

Valmentajasi

Jaana Toppinen

Jaanalla on vankka kokemus uimaopetuksesta. Jaana on työskennellyt uimaopettaja koululaisuinneissa, uimakouluissa ja sekä uinnin yksityisopetuksen parissa jo 15 vuoden ajan.

Sijainti

Kilon Uimahalli

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

65€ / 4 krt

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.