Aikuisten krooliuinnin tekniikkakurssi | kevät jakso 1 | 2022

Kilon uimahalli, Espoo

Alkaa 3.3. | klo 17.30 - 18.30

170€ / 8 krt

Aikuisten krooliuinnin tekniikkakurssi on suunnattu kaikille uinnista kiinnostuneille, jotka omaavat krooliuinnin perusteet. Kurssi koostuu kahdeksasta oppitunnista, jonka aikana harjoitellaan ja hiotaan krooliuintia.

Tekniikkaharjoitukset lähtevät liikkeelle krooliuinnin perusteista ja etenevät vartalonkiertoon, käsivedon työntövoimaan ja oikeaoppisen hengitystekniikan kautta aina kokonaissuoritukseen.

Tavoitteena on taloudellisempi uintitekniikka, jota voi käyttää esimerkiksi kuntouintiin ja triathlonin uintiosuuteen. Uintia harjoitellaan monipuolisin harjoituksin. Tarkoituksena on oppia uutta, hauskassa oppimisympäristössä!

Kurssin ryhmäkoko on maksimissaan 12 henkilöä, jolloin opetuksessa voidaan keskittyä osaamisen varmistamiseen ja yksilölliseen palautteeseen.

Aikuisten uintitekniikkakurssia valmentaa FLYTin valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton viestintäasiantuntija & kouluttaja ja maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian laitoksella viimeistelevä Niko Nieminen.

FLYTin uintikurssilta saat turvallisen, ammattitaitoisen ja tehokkaan avun tavoitteesi saavuttamiseen.

¨Uinti ei ole koskaan ollut vahvuuksiani, mutta olen innostunut lajista nyt aivan uudella tavalla loistavan valmennuksen ansiosta¨

Kurssilla opit

  • Uintiryhdin ja virtaviivaisen asennon vedessä
  • Krooliuinnin perusteet
  • Taloudellisemman krooliuinnin, jolla jaksat uida pitempiä matkoja
  • Monipuolisia harjoituksia, joilla kehität itseäsi kurssin ulkopuolella
  • Uinnin biomekaniikan perusteet

Kenelle kurssi sopii?

Kaikille jotka omaavat 200m uimataidon ja krooliuinnin perusteet.

harjoituskerrat

8 x 60 min

Torstaisin kello 17.30-18.30

Päivämäärät:

1: 3.3.

2: 10.3.

3: 17.3.

4: 24.3.

5: 31.3.

6: 7.4.

7: 14.4.

8: 21.4.

Osallistujamäärä: 12 henkilöä

Valmentajasi

Niko Nieminen

niko@flyt.fi

Niko on FLYTin valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja ja maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä viimeistelevä liikuntabiologi. Nikolla on yli 10 vuoden kokemus tavoitteellisesta valmennuksesta. Niko puhuu suomea, ruotsia ja englantia.

Sijainti

170€ / 8 krt

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.