Aikuisten Triathlon-uintikurssi 27.3.

Kilon Uimahalli, Espoo

Alkaa: 27.3.2019

130 €

Perusmatkan eli olympiamatkan triathlonissa uidaan 1500 metriä

Triathlon-uintikurssi on suunnattu kaikille lajista kiinnostuneille, jotka omaavat krooliuinnin perusteet, mutta haluavat kehittää uintivauhtia ja -tekniikoita. Kurssi koostuu kahdeksasta harjoituskerrasta.

Harjoittelu keskittyy triathlonuinnissa vaadittavaan perus- ja vauhtikestävyyden harjoittamiseen.

Tekniikkaharjoittelu painottuu virtaviivaisen uintiasentoon, oikeaoppisen hengitystekniikan rytmittämiseen, vartalon kiertoon ja otteen hakemiseen vedestä. Kurssilla harjoitellaan avovesiuinnin näkökulmasta esim. vedessä suunnistamista ja ryhmässä uimista.

Tavoitteena on kehittyä urheilijana ja saada uinnista taloudellisempaa. Kurssin jälkeen uinti sujuu paremmin ja olet saanut tietoa ja taitoa, jolla pystyt kehittymään myös yksin.

Kurssin ryhmäkoko on maksimissaan 10 henkilöä, jolloin valmennuksessa voidaan keskittyä osaamisen varmistamiseen ja yksilölliseen palautteeseen.

Triathlon -uintikurssia valmentaa FLYTin valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja ja maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian laitoksella viimeistelevä Niko Nieminen.

FLYTin Triathlon-uintikurssilta saat ammattitaitoisen ja tehokkaan avun tavoitteesi saavuttamiseen.

¨Paljon kiitoksia - tästä on hyvä jatkaa harjoittelua eteenpäin. Lämpimästi suosittelen kaikille tutuille ja tuntemattomille!¨

Kurssilla opit

 • Taloudellisemman uintitekniikan
 • Viitekehykset eri tehoalueilla harjoittelemiseen
 • Uinnin biomekaniikan perusteet
 • Vedessä suunnistamisen
 • Ryhmässä (ahtaassa tilassa) uimisen taidon

Kenelle kurssi sopii?

Henkilöille jotka taitavat vapaauinnin perusteet ja haluavat kehittää uintivauhtia ja -tekniikkaa.

harjoituskerrat

8 x 60 min

Keskiviikkoisin kello 18:00-19:00

Päivämäärät:

 1. ke 27.3.
 2. ke 3.4.
 3. ke 10.4.
 4. ke 17.4.
 5. ke 24.4.
 6. ke 8.5.
 7. ke 15.5.
 8. ke 22.5.

Osallistujamäärä: 10 henkilöä

Valmentajasi

Niko Nieminen

niko@flyt.fi

Niko on FLYTin valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja ja maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä viimeistelevä liikuntabiologi. Nikolla on yli 10 vuoden kokemus tavoitteellisesta valmennuksesta.

Sijainti

130 €

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.