Merenneitokurssi 27.3.

Kilon uimahalli, Espoo

Alkaa: 27.3.

55 €

Kurssilla ihastutaan vedenalaiseen maailmaan.

Oletko haaveillut merenneitona uimisesta? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Meidän merenneitokurssi koostuu neljästä harjoituskerrasta ja sisältää merenneitouinnin perusteet sekä paljon hauskoja harjoituksia.

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ja lapsille, jotka omaavat vähintään 50 metrin uimataidon ja osaavat sukeltaa vaivattomasti.

Kurssilla harjoitellaan merenneitouinnin perusteita, eli merenneitopyrstöllä uimista, kellumista, veden polkemista ja sukeltamista. Lisäksi opit hauskoja hyppyjä, vedenalaisia temppuja ja saat kokeilla aarteenmetsästystä.

Merenneitouintia ohjaa FLYTin valmentaja sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja Eva-Lena Gästrin.

HUOM! Kurssille voit osallistua omalla pyrstöllä. Voit myös vuokrata meiltä pyrstön kaikille neljälle kerralle hintaan 20€. Ilmoita mahdollisesta pyrstön vuokrauksesta ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrstöjä löytyy kengännumerosta 37 ylöspäin.

Kurssilla opit

  • merenneitopyrstöllä uimista vatsallaan, selällään ja kyljellään
  • sukellustekniikoita
  • hauskoja merenneitotemppuja

Kenelle kurssi sopii?

  • yli 10 vuotiaille uimareille, jotka omaavat vähintään 50 metrin uimataidon.

harjoituskerrat

4 x 40 min

Keskiviikkoisin klo 18:20-19:00

  1. ke 27.3.
  2. ke 3.4.
  3. ke 10.4.
  4. ke 17.4.

Osallistujat: max 8 henkilöä

Valmentajasi

Eva-Lena Gästrin

Empulla on uimaopettajan, erityisuimaopettajan sekä laitesukelluksen apukouluttajan tutkinnot. Hän toimii ensiapukurssien ohjaajana ja kouluttaa uusia uimaopettajia sekä on erikoistunut lasten uimaopetukseen ja koululaisuintien ohjaukseen.

eva-lena@flyt.fi

Sijainti

55 €

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.