Lasten uintitekniikan jatkokurssi 2

Kilon uimahalli, Espoo

30.10. klo. 18:20-19:00

110€

Tekniikkakurssi on suunnattu ensisijaisesti FLYTin lasten jatkokurssin käyneille. Kurssille voi osallistua myös jos oppilas omaa vastaavat taidot (oikea uintiasento sekä vatsallaan että selällään, yhtäjaksoinen uinti noin 100-200 metriä, sukellus noin 2 metriin sekä hyppy altaan reunalta pää edellä.

Kurssi koostuu kahdeksasta harjoituskerrasta, joilla harjoitellaan oikeaoppisia tekniikoita: selkäkroolia, krooliuintia ja rintauintia. Tämän lisäksi harjoittelemme pituus- ja syvyyssukellusta, hyppyjä ja hengenpelastusta. Tavoitteena on pidentää yhtäjaksoista uintimatkaa. Opetus tapahtuu syvässä altaassa, 25 metrin radalla.

Uintitekniikkaryhmä tarjoaa oppilaalle säännöllisen uintiharrastuksen ilman kilpailullisia tavoitteita.

Kurssilla tehtävien harjoitusten lisäksi lapsilla on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä.

FLYT haluaa kannustaa kaikkia kiinnittämään enemmän huomiota lastenuimataitoon ja vesiturvallisuuteen.

¨Vanhempana tunsin, että lapset jäivät hyviin, turvallisiin ja osaaviin käsiin.¨

Kurssilla opit

 • Oikeaoppisia uintitekniikoita
 • Uimahyppyjä
 • Sukellustekniikoita
 • Hengenpelastusta

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka omaavat n. 100-200 metrin yhtäjaksoisen uimataidon.

harjoituskerrat

8 x 40 min

Keskiviikkoisin kello 18:20-19:00

Päivämäärät:

 1. ke 30.10.
 2. ke 6.11.
 3. ke 13.11.
 4. ke 20.11.
 5. ke 27.11.
 6. ke 4.12.
 7. ke 11.12
 8. ke 18.12.

Osallistujamäärä: max 10 henkilöä.

Valmentajasi

Eva-Lena Gästrin

Empulla on uimaopettajan, erityisuimaopettajan sekä laitesukelluksen apukouluttajan tutkinnot. Hän toimii ensiapukurssien ohjaajana ja kouluttaa uusia uimaopettajia sekä on erikoistunut lasten uimaopetukseen ja koululaisuintien ohjaukseen.

eva-lena@flyt.fi

Sijainti

Kilon Uimahalli

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

110€

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.