Lasten uintitekniikan jatkokurssi 2

Kilon uimahalli, Espoo

ALKAA: 30.10.2020 klo 19.10-19.50

110€ / 8 krt

Tekniikkakurssi on suunnattu ensisijaisesti FLYTin lasten jatkokurssin käyneille. Kurssille voi osallistua myös jos oppilas omaa vastaavat taidot (oikea uintiasento sekä vatsallaan että selällään, yhtäjaksoinen uinti noin 100-200 metriä, sukellus noin 2 metriin sekä hyppy altaan reunalta pää edellä.

Kurssi koostuu kahdeksasta harjoituskerrasta, joilla harjoitellaan oikeaoppisia tekniikoita: selkäkroolia, krooliuintia ja rintauintia. Tämän lisäksi harjoittelemme pituus- ja syvyyssukellusta, hyppyjä ja hengenpelastusta. Tavoitteena on pidentää yhtäjaksoista uintimatkaa. Opetus tapahtuu syvässä altaassa, 25 metrin radalla.

Uintitekniikkaryhmä tarjoaa oppilaalle säännöllisen uintiharrastuksen ilman kilpailullisia tavoitteita.

Kurssilla tehtävien harjoitusten lisäksi lapsilla on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä.

FLYT haluaa kannustaa kaikkia kiinnittämään enemmän huomiota lastenuimataitoon ja vesiturvallisuuteen.

FLYT seuraa koronaohjeistuksia ja tiedottaa ajankohtaisesti kurssilaisille mahdollisista muutoksista. Jos kurssi joudutaan keskeyttämään, tekee FLYT rahanpalautuksen jäljelle jääneistä uintikerroista.

¨Vanhempana tunsin, että lapset jäivät hyviin, turvallisiin ja osaaviin käsiin.¨


Kurssilla opit

 • Oikeaoppisia uintitekniikoita
 • Uimahyppyjä
 • Sukellustekniikoita
 • Hengenpelastusta

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka omaavat n. 100-200 metrin yhtäjaksoisen uimataidon.

harjoituskerrat

8 x 40 min

Perjantaisin kello 19.10-19.50

Päivämäärät:

 1. pe 30.10.
 2. pe 6.11.
 3. pe 13.11.
 4. pe 20.11.
 5. pe 27.11.
 6. pe 4.12.
 7. pe 11.12.
 8. pe 18.12

Osallistujamäärä: 10 henkilöä

Valmentajasi

Hanni Pratsch

Hanni on uimaopettaja, jolla on monen vuoden kokemus lasten uimakoulujen ohjaamisesta. Hanni puhuu sekä suomea että ruotsia.

Sijainti

Kilon Uimahalli

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

110€ / 8 krt

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.