Lasten uintitekniikan jatkokurssi

Kilon uimahalli, Espoo

ALKAA: 28.8.2020 klo 18.30-19.10

90€ / 7 krt.

Uintitekniikan jatkokurssi on suunnattu ensisijaisesti FLYTin lasten uintitekniikkakurssin käyneille. Kurssille voi osallistua myös, jos oppilas omaa vastaavat taidot: vähintään 25m myyräuinti hengityksellä, 25m alkeisselkäuinti oikeassa uintiasennossa, sukellus noin 1-2 metriin sekä hyppy altaan reunalta.

Kurssi koostuu seitsemästä harjoituskerrasta, joilla kerrataan alkeisuintitekniikat ja harjoitellaan oikeaoppisia uintitekniikoita: selkäkroolia, kroolia sekä rintauintia. Tämän lisäksi harjoittelemme pituus- ja syvyyssukellusta, hyppyjä ja hengenpelastusta. Opetus tapahtuu syvässä altaassa, 25 metrin radalla.

Uintitekniikan jatkokurssi tarjoaa oppilaalle säännöllisen uintiharrastuksen ilman kilpailullisia tavoitteita.

Kurssilla tehtävien harjoitusten lisäksi lapsilla on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä.

FLYT haluaa kannustaa kaikkia kiinnittämään enemmän huomiota lasten uimataitoon ja vesiturvallisuuteen.

Kurssilla opit

 • Oikeaoppisia uintitekniikoita
 • Sukeltamista
 • Hengenpelastusta
 • Uimahyppyjä

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka omaavat 25m uimataidon sekä vatsallaan että selällään.

harjoituskerrat

7 x 40 min

Perjantaisin kello 18.30 - 19.10

Päivämäärät:

 1. pe 28.8.
 2. pe 4.9.
 3. pe 25.9.
 4. pe 2.10.
 5. pe 9.10.
 6. pe 16.10.
 7. pe 23.10

Osallistujamäärä: 10 henkilöä

Valmentajasi

Hanni Pratsch

Hanni on uimaopettaja, jolla on monen vuoden kokemus lasten uimakoulujen ohjaamisesta. Hanni puhuu sekä suomea että ruotsia.

Sijainti

Kilon Uimahalli

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

90€ / 7 krt.

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.