Lasten uintitekniikan jatkokurssi pienryhmä

Kilon Uimahalli, Espoo

Alkaa: 3.4. klo. 18:20-19:00

88 €

Uintitekniikkakurssilla harjoittellaan alkeisuintitekniikoita.

Uintitekniikan jatkokurssi on suunnattu ensisijaisesti FLYTin lasten uintitekniikkakurssin käyneille. Kurssille voi osallistua myös, jos oppilas omaa vastaavat taidot: vähintään 25m myyräuinti, 25m alkeisselkäuinti oikeassa uintiasennossa, sukellus noin 2 metriin sekä hyppy altaan reunalta).

Kurssi koostuu kahdeksasta harjoituskerrasta, joilla harjoitellaan oikeaoppisia uintitekniikoita: selkäkroolia, kroolia sekä rintauintia. Tämän lisäksi harjoittelemme pituus- ja syvyyssukellusta, hyppyjä ja hengenpelastusta. Opetus tapahtuu syvässä altaassa, 25 metrin radalla.

Uintitekniikan jatkokurssi tarjoaa oppilaalle säännöllisen uintiharrastuksen ilman kilpailullisia tavoitteita.

Kurssilla tehtävien harjoitusten lisäksi lapsilla on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä.

FLYT haluaa kannustaa kaikkia kiinnittämään enemmän huomiota lasten uimataitoon ja vesiturvallisuuteen.

Kurssilla opit

 • Oikeaoppisia uintitekniikoita
 • Sukeltamista
 • Hengenpelastusta
 • Uimahyppyjä

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka omaavat 25m uimataidon sekä vatsallaan että selällään.

Ikäsuositus 8+.

harjoituskerrat

8 x 40 min

Keskiviikkoisin kello 18:20-19:00

Päivämäärät:

 1. ke 3.4.
 2. ke 10.4.
 3. ke 17.4.
 4. ke 24.4.
 5. ke 8.5.
 6. ke 15.5.
 7. ke 22.5.
 8. ke 29.5.

Osallistujamäärä: max 8 henkilöä

Valmentajasi

Eva-Lena Gästrin

Empulla on uimaopettajan, erityisuimaopettajan sekä laitesukelluksen apukouluttajan tutkinnot. Hän toimii ensiapukurssien ohjaajana ja kouluttaa uusia uimaopettajia sekä on erikoistunut lasten uimaopetukseen ja koululaisuintien ohjaukseen.

eva-lena@flyt.fi

Sijainti

88 €

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.