Lasten jatkouimakoulu | kevät jakso 1 | 2022

Kilon uimahalli, Espoo

ALKAA: 3.3. klo 17.30-18.10

130€ / 8 krt.

Lasten jatkouimakoulu on suunnattu lapsille, jotka omaavat vähintään 25 metrin uimataidon. Kurssin aikana vahvistamme lasten alkeisuimataitoa ja pidennemme uintimatkaa. Uimakoulun tarkoituksena on oppia uimaan hauskassa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Kurssi koostuu kahdeksasta harjoituskerrasta, joilla kerrataan alkeisuintitekniikat (myyräuinti ja alkeisselkäuinti) ja tutustutaan oikeaoppisiin uintitekniikoihin: selkäkrooli, krooli sekä rintauinti. Tämän lisäksi harjoittelemme sukelluksia, hyppyjä ja hengenpelastusta. Opetus tapahtuu syvässä altaassa, 25 metrin radalla.

Kurssilla tehtävien harjoitusten lisäksi lapsilla on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä.

FLYT seuraa koronaohjeistuksia ja tiedottaa ajankohtaisesti kurssilaisille mahdollisista muutoksista.

FLYT haluaa kannustaa kaikkia kiinnittämään enemmän huomiota lasten uimataitoon ja vesiturvallisuuteen.

Kurssilla opit

  • Myyräuintia
  • Alkeisselkäuintia
  • Alkeet krooliuinnista, selkäuinnista ja rintauinnista
  • Sukeltamista
  • Hengenpelastusta
  • Uimahyppyjä

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka omaavat 25m uimataidon.

harjoituskerrat

8 x 40 min

Torstaisin kello 17.30 - 18.10

Päivämäärät:

1: 3.3.

2: 10.3.

3: 17.3.

4: 24.3.

5: 31.3.

6: 7.4.

7: 14.4.

8: 21.4.

Osallistujamäärä: 10 henkilöä

Valmentajasi

Jaana Toppinen

Jaanalla on vankka kokemus uimaopetuksesta. Jaana on työskennellyt uimaopettaja koululaisuinneissa, uimakouluissa ja sekä uinnin yksityisopetuksen parissa jo 15 vuoden ajan.

Sijainti

Kilon Uimahalli

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

130€ / 8 krt.

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.