Lasten hengenpelastus- ja uintitekniikkakurssi

Kilon Uimahalli, Espoo

ALKAA: 28.8.2020 klo 19.50-20.30

45€ / 7 krt.

Kurssilla harjoitellaan muun muassa toisen pelastamista veden varasta.

Kurssi on suunnattu noin 9-12 -vuotialle uimataitoisille lapsille. Kurssilla harjoitellaan hengenpelastusta ja uintitekniikkaa monipuolisin harjoituksin joten uimataitoa on hyvä olla noin 200m ilman taukoja.

Kursilla harjoitellaan pelastautumista sekä toisen pelastamista turvallisesti, käyttämällä oikeita välineitä ja tekniikoita. Tämän lisäksi harjoitellaan oikeaoppisia uintitekniikoita (rintauinti, krooliuinti ja selkäkrooli). Kurssin tavoitteena on oppia turvallista vesillä liikkumista, tilanteiden ennakointia ja niissä toimimista ja ennen kaikkea vesielementin kunnioittamista.

Oppilaat saavat kurssin päätteeksi hengenpelastuskunniakirjan.

FLYT haluaa kannustaa kaikkia kiinnittämään huomiota lasten vesiturvallisuustaitoihin.

Kurssilla opit

Itsevarmuutta toimia tositilanteessa, pelastautumista ja toisen pelastamista veden varasta, käyttämään oikeita pelastusvälineitä ja -tekniikoita, turvallista vesillä liikkumista ja vaaratilanteiden ennakointia, uintitekniikkaa sekä sukellusta.

Kenelle kurssi sopii?

Noin 9-12 -vuotialle, jotka omaavat 200m uimataidon.

harjoituskerrat

7 x 40 min

Perjantaisin kello 19.50 - 20.30

Päivämäärät:

  1. pe 28.8.
  2. pe 4.9.
  3. pe 25.9.
  4. pe 2.10.
  5. pe 9.10.
  6. pe 16.10.
  7. pe 23.10

Osallistujamäärä: 10 henkilöä

Valmentajasi

Hanni Pratsch

Hanni on uimaopettaja, jolla on monen vuoden kokemus lasten uimakoulujen ohjaamisesta. Hanni puhuu sekä suomea että ruotsia.

Sijainti

Kilon uimahalli, Espoo

Kutojantientie 2 E, 02630 Espoo

45€ / 7 krt.

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.