Lasten hengenpelastus- ja uintitekniikkakurssi | kevät jakso 1 | 2022

Kilon uimahalli, Espoo

ALKAA: 3.3. klo 18.50-19.30

130€ / 8 krt

Kurssi on suunnattu noin 8-12-vuotialle vähintään 50 metrin uimataidon sekä vatsalteen että selälteen omaaville lapsille. Kurssilla harjoitellaan hengenpelastusta ja uintitekniikkaa monipuolisin harjoituksin. Uimakoulun tarkoituksena on oppia uintitekniikoita ja hengenpelastusta hauskassa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Kursilla harjoitellaan pelastautumista sekä toisen pelastamista turvallisesti, käyttämällä oikeita välineitä ja tekniikoita. Tämän lisäksi harjoitellaan oikeaoppisia uintitekniikoita (rintauinti, krooliuinti ja selkäkrooli). Kurssin tavoitteena on oppia turvallista vesillä liikkumista, tilanteiden ennakointia ja niissä toimimista ja ennen kaikkea vesielementin kunnioittamista.

Oppilaat saavat kurssin päätteeksi hengenpelastuskunniakirjan.

FLYT haluaa kannustaa kaikkia kiinnittämään huomiota lasten vesiturvallisuustaitoihin.

Kurssilla opit

Itsevarmuutta toimia tositilanteessa, pelastautumista ja toisen pelastamista veden varasta, käyttämään oikeita pelastusvälineitä ja -tekniikoita, turvallista vesillä liikkumista ja vaaratilanteiden ennakointia, uintitekniikkaa sekä sukellusta.

Oikeaoppisia uintitekniikoita

Sukelluksia

Kenelle kurssi sopii?

Noin 8-12-vuotialle, jotka omaavat vähintään 50 metrin uimataidon sekä vatsalteen että selälteen.

harjoituskerrat

8 x 40 min

Torstaisin kello 18.50 - 19.30

Päivämäärät:

1: 3.3.

2: 10.3.

3: 17.3.

4: 24.3.

5: 31.3.

6: 7.4.

7: 14.4.

8: 21.4.

Osallistujamäärä: 10 henkilöä

Valmentajasi

Jaana Toppinen

Jaanalla on vankka kokemus uimaopetuksesta. Jaana on työskennellyt uimaopettaja koululaisuinneissa, uimakouluissa ja sekä uinnin yksityisopetuksen parissa jo 15 vuoden ajan.

Sijainti

Kilon Uimahalli

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

130€ / 8 krt

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.