Aikuisten Uintitekniikkakurssi 27.3.

Kilon uimahalli, Espoo

Alkaa: 27.3.2019

130€

Kurssilla harjoitellaan muun muassa oikeaoppista uintiasentoa.

Aikuisten uintitekniikkakurssi on suunnattu kaikille uinnista kiinnostuneille, jotka omaavat 25m uimataidon. Kurssi koostuu kahdeksasta oppitunnista ja sisältää krooliuinnin, rintauinnin sekä selkäuinnin perusteet.

Tekniikkaharjoitukset lähtevät liikkeelle uinnin alkeista ja etenevät potkuihin, käsivetoihin, vartalon kiertoon ja oikeaoppisen hengitystekniikan kautta aina kokonaissuoritukseen.

Tavoitteena on kehon hahmottaminen eri asennoissa vedessä ja taloudellisempi uintitekniikka, jota voi käyttää esimerkiksi kuntouintiin. Uintilajeja harjoitellaan monipuolisin harjoituksin. Tarkoituksena on oppia uutta, hauskassa oppimisympäristössä!

Kurssin ryhmäkoko on maksimissaan 10 henkilöä, jolloin opetuksessa voidaan keskittyä osaamisen varmistamiseen ja yksilölliseen palautteeseen.

Aikuisten uintitekniikkakurssia valmentaa FLYTin valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja ja maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian laitoksella viimeistelevä Niko Nieminen.

FLYTin uintikurssilta saat turvallisen, ammattitaitoisen ja tehokkaan avun tavoitteesi saavuttamiseen.

¨Uinti ei ole koskaan ollut vahvuuksiani, mutta olen innostunut lajista nyt aivan uudella tavalla loistavan valmennuksen ansiosta¨

Kurssilla opit

 • Uintiryhdin ja virtaviivaisen asennon vedessä
 • Krooli-, rinta- ja selkäuinnin perusteet
 • Monipuolisia harjoituksia, joilla kehität itseäsi kurssin ulkopuolella
 • Uinnin biomekaniikan perusteet

Kenelle kurssi sopii?

Kaikille jotka omaavat 25m uimataidon 

harjoituskerrat

8 x 60 min

Keskiviikkoisin kello 17:00-18:00

Päivämäärät:

 1. ke 27.3.
 2. ke 3.4.
 3. ke 10.4.
 4. ke 17.4.
 5. ke 24.4.
 6. ke 8.5.
 7. ke 15.5.
 8. ke 22.5.

Osallistujamäärä: 10 henkilöä

Valmentajasi

Niko Nieminen

niko@flyt.fi

Niko on FLYTin valmennuspäällikkö, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttaja ja maisterin opintojaan Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä viimeistelevä liikuntabiologi. Nikolla on yli 10 vuoden kokemus tavoitteellisesta valmennuksesta.

Sijainti

130€

Lue kurssi-info ja käyttöehdot

Miksi FLYT?

Saat henkilökohtaista palautetta jokaisella uintikerralla. Tehokkaat harjoitusvinkit auttavat valmistautumaan seuraavalle tunnille ja niistä on hyötyä pitkäksi aikaa.

Kehityt varmasti. Nykyaikaiset opetusmenetelmämme perustuvat liikunta- ja kasvatustieteisiin, joista valmentajillasi on perusteellinen koulutus.

Saat kokeneen valmentajan. Valmentajasi kouluttavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitossa tulevia uimaopettajia ja hengenpelastajia.

Oppimisympäristö on viihtyisä ja turvallinen. Pidämme kurssit yksityisessä uimahallissa Espoon Kilossa tai Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin keskustassa.