Käyttöehdot, kurssi-info ja tietosuojaseloste

Sulje välilehti

Käyttöehdot

ASIAKASSOPIMUSEHDOT

Palveluntarjoaja: FLYT E&N Oy

1. Yleiset myyntiehdot

Seuraavat asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja FLYT E&N Oy:n välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy seuraavat ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus astuu voimaan kun asiakas on suorittanut maksun ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. Tuotteet maksetaan verkkokaupassa maksupalvelun kautta. (ks. verkkokaupan ehdot). Mikäli asiakas ei noudata sopimusehtoja, voidaan osallistujan kurssijäsenyys irtisanoa päättymään välittömästi ilman velvollisuutta palauttaa kurssimaksua. FLYT E&N Oy:n asiakaspalveluun kuuluu sopimusehtojen molemminpuolinen noudattaminen.

Palvelun tarjoaja tiedottaa mahdollisista muutoksista sopimusehdoissa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen muutokseen voimaan astumista.

Allas Sea Poolissa pidetyissä kursseissa noudatamme Allas Sea Poolin käyttöehtoja.

2. Voimassaoloaika

FLYT:n kurssijäsenyys on voimassa kyseisen kurssiajankohdan verran. Kurssijäsenyys on henkilökohtainen ja kurssikohtainen. Alle 18-vuotiaan kurssilaisen sopimuksen hyväksyy ilmoittautumisen yhteydessä huoltaja. Lahjakorteilla, tarjouksilla ja kampanjoilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika. 

3. Sairastapaukset, muutot, ostosten muutokset ja rahapalautukset

Palveluntarjoaja ei korvaa yksittäisiä poissaoloja. Palveluntarjoaja voi hyvittää palveluita sairastapauksissa, joiden kesto on vähintään 7 vuorokautta (lääkärin-, terveydenhoitajan- tai sairaanhoitajan todistuksella) ja muutoissa yli 50 kilometrin etäisyydelle asuinpaikasta. Kaikki ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahapalautuksista sekä ostosten muutoksista perimme käsittelymaksuna 10 €. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli tuote tai palvelu on maksettu liikuntarahoilla tai muulla työnantajan myöntämällä edulla.

4. Peruutusehdot

Mikäli et tule ostamallesi kurssille, on peruutus tehtävä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kurssit tulee peruuttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Kurssien peruutuksista veloitamme 10 euron käsittelymaksun. Alle viikon varoitusajalla tulleista kurssien peruutuksista perimme täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen kurssiin vaaditaan lääkärin-, terveydenhoitajan- tai sairaanhoitajantodistus.

Kaikkien tapahtumien ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain sairaustodistuksella (kts kohta 3). Sairastuessasi kurssin, uimakoulun, leirin tai tapahtuman alkamisen jälkeen tulee sairastumisesta ilmoittaa kyseisen kurssin, uimakoulun, leirin tai tapahtuman aikana.

Kurssin peruutusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse tai soittamalla. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna sähköpostitse tai osoitteeseen Viherkallionkuja 3 E 34, 02710 Espoo.

Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan kauppasumma tai vaihdetaan asiakkaan kanssa sovittuun toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.

Jos kurssikerta peruuntuu palvelun tuottajasta riippumattomasta, ennalta arvaamattomasta syystä (sähkökatkos hallissa, veden likaantuminen etc.), palveluntarjoaja ei korvaa osallistujille peruuntunutta kurssikertaa. Mikäli peruuntuminen johtuu palveluntarjoajasta, korvaa palveluntarjoaja menetetyn kurssikerran järjestämällä tilalle korvaavan kerran.

5. Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Euromääräinen alennus tai alennusprosentti koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja- tai jo alennettuja palveluita. Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika. 

6. Kurssin vaihtaminen

Mikäli olet ilmoittautunut itsesi tai lapsesi väärälle kurssille, voit vaihtaa toiselle saman hintaiselle kurssille jossa on tilaa veloituksetta. Mikäli kurssi keskeytyy osallistujasta johtuvasta syystä, tai osallistuja haluaa keskeyttää kurssin, emme palauta kurssimaksua vaan yritämme ratkaista tilanteen löytämällä toisen osallistujalle paremmin soveltuvan ryhmän. Tutustuthan huolella etukäteen kurssin vaatimuksiin, ja käythän lapsesi kanssa tutustumassa uimahalliin etukäteen.

7. Ikärajat ja uimataito

Ikäraja kursseillemme on 5 vuotta. Mikäli lapsesi täyttää 5 vuotta kurssin aikana, voit ilmoittaa hänet. Tarkistathan tarkemmat ikärajavaatimukset kursseillemme kyseisen kurssin kurssivaatimuksista.

Isossa altaassa tapahtuva uinninopetus edellyttää vähintään 25 metrin uimataitoa. Tarkistathan tarkemmat uimakouluvaatimukset kursseillemme kyseisen kurssin kurssivaatimuksista.

7. Reklamaatiotapaukset

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse.

8. Vastuu

Uimakoulu alkaa aina nimenhuudolla jolloin ohjaaja ottaa vastuun oppilaista. Uimakoulun päätyttyä vastuu lapsesta siirtyy huoltajalle. Lapsi-vanhempi-kursseilla vanhemmat vastaavat oman lapsensa turvallisuudesta noudattamalla kurssin ohjaajan antamia ohjeita uinnin aikana ja sen jälkeen.


Sulje välilehti

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Sulje välilehti

Lasten uintikurssit

Ilmoittautuminen 

FLYTin uimakouluihin ilmoittaudutaan verkkosivujen kautta. Lue kurssikuvaus ennen kurssille ilmoittautumista ja varmista, että lapsesi uimataito vastaa kurssivaatimusta. Joskus voi olla tarpeen käydä uimahallilla tarkistamassa omin silmin lapsen sen hetken uimataito, varsinkin jos viime uintikerrasta on aikaa. Autamme mielellämme sopivan kurssin valitsemisessa!

Kurssilainen on vakuutettu tapaturmien varalta kurssin ajan.

Jos kaipaat yksityisopetusta itsellesi tai lapsellesi, uimakoulut eivät sovi aikatauluusi tai sinulla on jokin muu syy, varaa yksityistunti. Näin saat henkilökohtaista opetusta juuri omaan tarpeeseen!

Ennen uimakoulua

Mikäli lapsellasi on joku sairaus tai muu asia joka saattaa vaikuttaa uimiseen tai esimerkiksi ohjeiden kuuntelemiseen, kerro siitä jo kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä. Näin ohjaajamme osaavat varautua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Uimakouluun tarvitset mukaan uimalasit ja iloista mieltä! Hiukset täytyy kastella ja kiinnittää niin, etteivät ne tule kasvoille uidessa ja sukeltaessa. Uimalakkia voi tietysti myös käyttää. Varmista, että lapsi käy WC: ssä sekä suihkussa (ilman uimapukua) ennen uimakouluun saapumista. Riisu lapselta kaikki korut (esim korvakorut).

Vanhemmat voivat saattaa lapset pukuhuoneiden läpi allas-alueelle ja halutessaan jäädä seuraamaan opetusta. Mikäli vanhemman läsnäolo häiritsee lapsen keskittymistä opetukseen, keskustele asiasta ohjaajan kanssa! 

Uimakoulussa

Uimakoulu alkaa aina nimenhuudolla jolloin ohjaaja ottaa vastuun oppilaista. Saavuthan ajoissa! 

Uimakoulussa opetellaan uintia ja sukellusta erilaisin harjoituksin. Tärkeintä on luoda turvallinen ympäristö jossa lapset voivat oppia ja kehittyä, hauskuutta unohtamatta! Mikäli lapsesi kokee jonkin harjoituksen epämiellyttäväksi tai liian vaikeaksi, kerrothan siitä ohjaajalle!

Uimakoulun aikana oppilas voi suorittaa Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä.

Uimahallin säännöt

  • uimahallissa ei saa liukastumisvaaran takia juosta, liikumme aina kävellen
  • uima-altaan reunoilta ei saa hypätä ilman ohjaajan lupaa
  • toiseen oppilaaseen ei saa koskea vedessä, poikkeuksena hippaleikit ja pariharjoitukset
  • ohjaajan antamia ohjeita tulee noudattaa

Uimakoulun jälkeen

Uinnin jälkeen vastuu oppilaista siirtyy takaisin vanhemmalle/saattajalle. Uinnin jälkeen on hyvä juoda jotain, vedessä liikkuessa tulee helposti nestehukka. 

Viimeisellä uintikerralla oppilaille jaetaan todistukset ja mahdolliset suoritetut merkit. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan todistustenjakoon! Mikäli et pääse viimeisellä kerralla paikalle, sovi ohjaajan kanssa miten saat todistuksen. 

Uimakoulun jälkeen saat linkin palautelomakkeeseen. Toivomme, että kerrot meille sekä hyvät että kehittämistä vaativat asiat uimakoulusta. Ohjaajamme kehittävät jatkuvasti itseään ja ohjaustaan ja palautteesi on meille kullanarvoista!

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää! Tervetuloa mukaan!

FLYTin tiimi Niko ja Eva-Lena


Sulje välilehti

Tietosuojaseloste

1. Rekisterin pitäjä

FLYT E&N OY

Viherkallionkuja 3 E 34, 02710 Espoo

www.flyt.fi

2. Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisterin yhteyshenkilö:

Eva-Lena Gästrin

egastrin@gmail.com

Niko Nieminen

niko.mikael.nieminen@gmail.com

3. Rekisterin nimi

FLYT E&N OY:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Henkilötietoja käsitellään kurssi-ilmoittautumisten, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen, laskutuksen, perinnän ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä.

Rekisterissä käsiteltäviä asiakastietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

5. Rekisterin tietosisältö ja henkilötietoryhmät

Henkilöryhmät, joiden tietoja voidaan käsitellä, ovat rekisterinpitäjän asiakkaana olevan, potentiaalisena asiakkaana olevan tai olleen yrityksen tai organisaation yhteyshenkilöt, rekisterinpitäjään yhteydessä olleet henkilöt, FLYT N&E OYn tapahtumiin osallistuneet, tai markkinointiluvan antaneet.

Rekisterissä voidaan käsitellä muun muassa seuraaviin tietoryhmiin sisältyviä rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja:

a) rekisterinpitäjän asiakkaana olevan tai olleen perustiedot, kuten nimi ja yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero). 

b) rekisterinpitäjän ja rekisteröityjen väliseen asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten kurssiosallistumiset, mahdolliset suoramarkkinointiluvat ja -kiellot sekä osapuolten välinen muu yhteydenpito ja palveluun liittyvät tiedot.  

c) rekisterinpitäjän kurssile ilmoittautuneen rekisteröidyn etu- ja sukunimi, sekä mahdolliset yhteystiedot ja kurssille annetut tiedot. Rekisteröidyn itsensä syöttämät ilmoittautumistiedot tapahtumaan saattaa sisältää mm. seuraavia tietoja: sähköposti, puhelinnumero, osoite, allergiatiedot sekä osallistujan erityistoiveet. 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteinä ovat asiakkaan ilmoittamat tiedot, asiakastietojärjestelmän ja laskutuksen tietokanta, verkkosivustojen sekä blogien ja uutiskirjeiden käyttö- ja asiointitiedot.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös maksullisista osoiterekistereistä ja muista vastaavista rekistereistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisteritietoja voidaan jakaa FLYT E&N OYn sisällä. FLYT E&N OY ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille. 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Kurssiohjaajille annetaan lista jokaisesta ohjaamastaan kurssista. Listassa on seuraavat tiedot: oppilaan nimi, puhelinnumero ja päivämäärät joina hän on osallistunut opetukseen. Mikäli uimahallille tai muihin tiloihin on toimitettava oppilaslistat, kirjataan niihin ainoastaan oppilaan nimi sekä osallistuminen. Kurssin päättymisen jälkeen listat kerätään ja säilytetään asianmukaisesti rekisterinpitäjän toimesta. 

9. Oikeus tarkistaa ja muokata rekisterin tietoja

Rekisterin henkilöllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Pyyntö tulee suorittaa kirjallisena rekisterin pitäjälle. Mikäli tietoja halutaan muokata, tulee pyyntö yksilöidä ja perustella, mitä tietoa vaaditaan korjattavaksi, mikä on asiakkaan mielestä oikea tieto ja millä tavoin korjaus pyydetään tekemään.

Rekisterin henkilöllä on oikeus muutoksiin niissä tiedoissa, jotka hänestä on kirjattu virheellisesti rekisteriin. Tarkastusoikeuden käyttäminen on maksutonta kerran vuodessa.

Henkilötiedot voidaan henkilön pyynnöstä poistaa kokonaan asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Rekisterinpitäjä:

FLYT E&N Oy

Viherkallionkuja 3 E 34, 

02710 Espoo

Tietosuojavaltuutettu:

Eva-Lena Gästrin

eva-lena@flyt.fi

FLYT E&N Oy pidättää oikeuden muuttaa asiakassopimusehtoja.


Sulje välilehti